EXCLUSIV Firma de ridicat maşini HSR acuzată oficial de furt. Vezi cum s-a ajuns în această situaţie!

hsrFirma Hi Speed Recovery, care s-a ocupat de ridicarea maşinilor din municipiul Botoşani, face victime şi la cinci ani după ce şi-a oprit activitatea.

Societatea este acuzată oficial de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani de furt, după ce reprezentanţii săi au ridicat ilegal o maşină şi ulterior au valorificat-o. Este vorba despre un Ford Transit ce era parcat de proprietar pe strada Primăverii, iar Constantin Ştefan Julei susţine că la sfârşitul anului 2009 maşina i-a fost ridicată de HSR şi nu a mai văzut-o de atunci.

like facebookA făcut demersuri la societate pentru a-şi recupera autovehiculul, însă în zadar. Singurul lucru pe care a reuşit să îl facă a fost să vadă o fotografie cu maşina sa aflată în parcul auto din Zona industrială, locul unde angajaţii HSR duceau maşinile ridicate.

Reprezentanţii firmei nu i-au pus la dispoziţie decizia de ridicare prin care să dovedească motivul pentru care au luat maşina, astfel încât bărbatul a depus o plângere penală pentru furt împotriva administratorului societăţii, Iulian Juncanaru, cât şi a societăţii. Administratorul a fost scos de sub urmărire penală, însă societatea a fost trimisă în judecată pentru furt. Potrivit anchetatorilor, nu există nici o dispoziţie a poliţiştilor pentru ridicarea respectivei maşini şi nici maşina nu a fost găsită, ea fiind valorificată. Administratorul firmei nu a cooperat în timpul anchetei pentru a lămuri situaţia.

Bărbatul păgubit solicită acum contravaloarea maşinii, respectiv 10.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *