Tragedie! Patru morți într-un incendiu în Germania. Printre ei și un botoșănean

incendiu germaniaPatru persoane, printre care și un botoșănean în vârstă de 25 de ani, au murit în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi în Germania. Flăcările au izbucnit la o pensiune din oraşul Pforzheim de lângă Stuttgart.

like facebookFocul a cuprins mansarda imobilului unde dormea botoşăneanul alături de alţi patru români. Alte 16 persoane ce erau cazate în aceeaşi locaţie au suferit arsuri, însă au reuşit să scape.

Deocamdată, cauzele izbucniri incendiului nu se cunosc, poliţia germană avansând ipoteza unei defecţiuni sau a pompieri germanineglijenţei, însă focul s-a dezvoltat fulminant, cuprinzând în câteva minute întreaga mansardă

Numele victimelor nu au fost făcute publice întrucât autorităţile au recuperat patru trupuri carbonizate însă nu au reuşit să le identifice. Pentru clarificarea situaţiei, anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei şi au anunţat Consulatul român, misiunea diplomatică urmând să ia legătura cu rudele celor decedaţi pentru o eventuală analiză ADN.

Iniţial s-a crezut că în incendiu şi-a pierdut viaţa şi un al doilea botoşănean în vârstă de 22 de ani. Rudele au încercat să ia legătura telefonic cu el şi pentru că tânărul nu a răspuns, cei din familie au crezut că a decedat şi el. Într-un final, tânărul a răspuns la telefon, anunţându-i pe apropiaţi că nu a păţit nimic.

2 thoughts on “Tragedie! Patru morți într-un incendiu în Germania. Printre ei și un botoșănean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *