Viceprimarul Cosmin Andrei, despre consilierul demis: Nu am interacționat foarte mult cu dânsul

cosmin andrei 1Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că nu a avut tangență cu consilierul primarului Ovidiu Portariuc, Sorin Mihail Rîznic. El nu a făcut prea multe comentarii despre situația respectivă, însă a spus că pe viitor se va cere și sprijinul unor instituții cu privire la integritatea persoanelor care vor dori să se angajeze la Primăria Botoșani.

like facebookL-am văzut prin primărie. Fiind consilierul primarului, nu am interacționat foarte mult cu dânsul.  Mai important este modificarea procedurilor prin care dorim să verificăm dacă viitorii angajați, care vor veni la Primăria Botoșani, au un nivel de integritate dorit de noi și vom cere și sprijinul altor instituții pentru a verifica acest aspect”, a spus Cosmin Andrei.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat marţi că l-a demis pe consilierul Sorin Mihail Rîznic, care a fost trimis în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. De altfel, acesta nici nu a mai trecut pe la birou. El a lucrat la Primăria Botoșani 17 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *