Craniu uman adus în pungă, la ore, de elevii unei școli din Botoșani

ramasite scheletCadrele didactice ale Școlii din Lozna au fost oripilate ieri, după ce un grup de elevi au venit la oră cu un craniu uman. Profesorii au sesizat imediat Postul de Poliție din localitate și mai multe echipaje de cercetare din cadrul Poliției Dorohoi au sosit la fața locului.

Potrivit declarațiilor copiilor, rămășițele umane au fost găsite vineri, 16 octombrie, în zona turbăriei din localitate. Din pură curiozitate, elevii au ascuns craniul în curtea școlii cu intenția de a-l arăta dirigintelui, lucru pe care l-au și făcut.

like facebookPolițiștii au efectuat verificări în zona indicată de copii și au săpat în mai multe locuri. După aproape jumătate de zi de anchetă, polițiștii nu au mai găsit și alte resturi umane. La o primă examinare, craniul pare să aibă o vechime considerabilă.

Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă și încearcă acum să stabilească identitatea rămășițelor. ”Am solicitat expertizarea craniului la un Institut de Medicină Legală din țară și în funcție de rezultate vom dispune soluție procedurală”, a declarat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *