Suporteri sancţionaţi de jandarmi. Nu mai au voie pe stadion în acest campionat

interventie jandarmi mascati la stadionLa ultimul meci de fotbal disputat, vineri seară, pe Stadionul Municipal jandarmii au aplicat două sancţiuni la doi suporteri.

like facebook Cei doi au adus injurii organelor de ordine şi au refuzat să se legitimeze. Au primit câte o amendă de 230 de lei şi interdicaţia pe stadioane timp de şase luni.

„Punerea în executare a sancţiunii contravenţionale complementare se face începând cu ziua imediat următoare înmânării sau comunicării procesului-verbal de constatare a contravenţiei. Plângerea îndreptată împotriva procesului-verbal nu suspendă executarea sancţiunii complementare, ci doar a sancțiunii principale. În cazul săvârşirii contravenţiilor prevăzute în legea nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, contravenientul poate achita, în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *