Isprava unui tânăr! A condus un tractor beat criță. A rupt cu plugul gardul unui consătean

tractor-pe-campUn tânăr de 25 de ani din Costești a dat dovadă de o inconștiență uriașă urcând, sâmbătă seară, beat criță la volan, deși nu deținea permis de conducere.

După ce a fost la arat, s-a apucat de băut cu bărbatul căruia îi lucrase terenul. La plecare, acesta a acroșat cu plugyul tractorului gardul unui consătean, care, nemulțumit, a sunat la 112.

like-facebookPolițiștii ajunși la fața locului au stabilit că acesta are o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar tractorul nu avea plăcuțe de înregistrare.

„În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, susțin polițiștii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *