Incredibil! O tânără a pus la cale „jaful vieții”. Ce a pățit când a dat nas în nas cu victima!

femeie arestata cu catuseO tânără de 29 de ani a încercat, la sfârșitul acestei săptămâni, să dea „lovitura vieții” sale. Aceasta a pus la punct un plan potrivit căruia urma să o tâlhărească pe o femeie din Coșula, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Simona Prelipceanu și-a acoperit fața cu un obiect de îmbrăcăminte și, după lăsarea întunericului, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 33 de ani, din localitatea Coşula, pe care ar fi agresat-o, pentru a o determina să-i dea banii pe care i-ar fi avut în locuinţă.

like-facebookÎntrucât victima a ripostat şi a reuşit să-i descopere faţa, Simona Prelipceanu a renunțat la tâlhărie și a părăsit locul faptei.

A doua zi, știind că victima a depus plângere penală împotriva sa, tânăra s-a întâlnit cu aceasta, agresând-o şi ameninţând-o să renunţe la acuzaţii.

„În cauză continuă cerectările, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, cu suspecta în stare de arest preventiv”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *