VIDEO Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 16-22 octombrie!

fb 16-22.10.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 16-22 octombrie. Iubitorii de film au de ales între 19 producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookUn film lansat în avanpremieră este The Last Witch Hunter. Acesta spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii.

Crimson Peak este o altă noutate propusă de cinematograf. Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.

MACBETH este povestea unui războinic neînfricat şi conducător inspirat de ambiţie şi dorinţă. O interpretare palpitantă a realităţilor dramatice ale momentului şi o reimaginare a ceea ce trebuie să fi fost perioada de război pentru unul dintre cele mai faimoase şi convingătoare personaje ale lui Shakespeare, o poveste despre pasiune şi ambiţie ce distrug totul, fixată într-un peisaj scoţian afectat de război.

 

Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *