Deputat liberal: PNL nu a murit după Florin Țurcanu

roman cristian verginel gireasa costel sopticaDeputatul PNL Botoșani, Verginel Gireadă, îl contrazice pe președintele organizației județene a PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, și spune că PNL Botoșani nu a murit. El a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL Botoșani este ”mai viu ca niciodată”. Declarația a fost făcută după ce Dolineaschi a spus că plecarea lui Florin Țurcanu din partid reprezintă actul de deces al PNL Botoșani.

like facebookVreau să înțeleagă că PNL nu a murit după Florin Țurcanu. PNL nu a murit niciodată și nici nu va muri, la Botoșani. Îi garantăm la modul cel mai serios că vom fi niște adversari pe care îi vom lăsa de departe în urmă și vom câștiga alegerile în județul Botoșani, mă refer la Consiliul Județean și Primăria municipiului Botoșani”, a spus Gireadă.

 

One thought on “Deputat liberal: PNL nu a murit după Florin Țurcanu

  1. Domnule Roman , Domnule Soptica , Domnule Grigoras ridicati-l de la masa pe tractorist si trimiteti-l la meseria lui de baza . Nu va face cinste sa stati cu un asa om la masa. Poate nu il mai puteti pe liste si anul viitor sau il puteti propune pe listele D.N.A -ului la cate COMBINATII are la activ acest tractorist cu bacalaureatul luat la 42 de ani. Stai acasa verginel nu mai candida nici tu nici aneta ca sincer ,nu ne faceti cinste niciunul ,noua poporului si nici P.N.L -ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *