Roman îi cere lui Portariuc să prezinte proiectele din mandatul său: Am văzut că se fac declarații de pe Coasta de Est a Americii, cu pălării de texan

criastian roman verginel gireadaDeputatul PNL, Cristian Roman, îi cere public primarului Ovidiu Portariuc să își prezinte proiectele noi concepute și puse în practică în actualul mandat, precum și fondurile atrase pentru municipiul Botoșani pe partea de investiți. Roman spune că proiectele aflate acum în derulare sunt de pe vremea lui Cătălin Flutur.

like facebookSolicit ca și cetățean al municipiului actualei echipe a Executivului Primăriei să ne spună foarte clar, pentru că am văzut că se fac declarații de pe Coasta de Est a Americii, de pe Coasta de Vest, cu pălării de texan, să ne spună care sunt proiectele noi concepute și puse în practică în actualul mandat al primarului Portariuc și ce fonduri au fost atrase pentru municipiul Botoșani în acest sens. Când eram la Partidul Forța Civică vorbeam de Tom și Jerry (nr. Florin Țurcanu și Ovidiu Portariuc). Chiar dacă Tom nu mai este, a rămas șoricelul Jerry. La un moment dat se întreceau în reviste, publicații, în afișe și pliante”, a spus Roman.

El a cerut și o dezbatere publică pe această temă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *