FOTO Șofer băut tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii în mașină

bmw avariatUn șofer s-a urcat băut la volan și a dat nas în nas cu un echipaj de poliție. Miercuri seară, a fost depistat pe DN 29C, în localitatea Vîrfu Cîmpului, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Polonia, condus de C. A. de 39 ani, din comuna Zvoriştea,  judeţul Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însa acesta a refuzat ambele proceduri.

like facebookTotodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

sabieDe asemenea, efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au găsit un obiect tăietor-înţepător, asemănător unei săbii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

2 thoughts on “FOTO Șofer băut tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii în mașină

  1. Sunt prea mici pedepsele pentru cei care conduc autovehicule,aflandu-se in stare de ebrietate.Devin pericole inevitabile si pentru ceilalti participanti la trafic dar si pentru pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *