Amendă uriaşă luată de o primărie din Botoşani. Vezi pentru ce!

cariera de piatraO primărie din judeţul Botoşani a luat o amendă uriaşă după ce s-a descoperit că a organizat şi exploatat o carieră de piatră fără a avea autorizaţie.

like facebookComisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu a aplicat o sancţiune de 30.000 de lei Primăriei Manoleasa pentru exploatarea fără autorizaţie a carierei. Primăria folosea piatra pentru o lucrare la un drum, iar comisarii au aplicat sancţiunea minimă, în condiţiile în care cuantumul maxim ajunge la 60.000 de lei.

Reprezentanţii instituţiei au achitat amenda, pentru a beneficia de reducere, plătind 15.000 de lei, însă în paralel a contestat amenda în instanţă.

One thought on “Amendă uriaşă luată de o primărie din Botoşani. Vezi pentru ce!

  1. Prin achitarea amenzii, „imparatul de Manoleasa” Mircea Mihai deja si-a recunoscut VINA privind exploatarea ilegala a unei cariere, fara a fi in posesia documentatiei legale! Contestatia in instanta este puerila: cel care a fost insarcinat cu ducerea la indeplinire a unei Hotarari de Consiliu Local a incalcat flagrant legile in vigoare, iar comunitatea este obligata sa-i plateasca gafele! Consider ca e imperativ necesar ca acesti bani sa i se impute primarului MIRCEA MIHAI din averea personala!
    Ar trebui ca Prefectura Botosani, Curtea de Conturi si celelalte institutii abilitate sa se autosesizeze si sa ia atitudine, pentru ca toate magariile facute de M.M. sa fie platite din averea personala, nu din banii comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *