Avalanșă de bolnavi pe secțiile de Cardiologie și Ortopedie. Spitalul Județean a introdus și consultații cu plată

Ambulatoriul Spitalului JudeteanAdresabilitate crescută și liste de așteptare pe secțiile de Cardiologie și Ortopedie a Spitalului Județean. Reprezentanții unității spitalicești spun că există programări până la o lună, însă cei care nu vor să aștepte au posibilitatea să scoată bani din buzunar și să plătească consultația.

like facebookSunt servicii programate în ambulatoriu, iar peste numărul legal de consultații pe zi, cine mai dorește poate să fie consultat cu plată. S-au permis și consultații cu plată. Cine nu vrea să stea la rând conform programării are posibilitatea să plătească”, a spus medicul Radu Malancea, șeful Secției Ortopedie de la Spitalul Județean.

Toate cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Județean au stabilit tarife pentru serviciile la cerere. O injecție intramusculară costă 12 lei iar o consultație ginecologică la cerere costă 50 lei, schimbarea unui pansament simplu-20 lei, un examen oftalmologic-30 lei. O electrocardiogramă costă 13 lei, iar un test de efort-50 lei.

Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, spune că veniturile lunare din ambulatoriu au crescut în acest an cu 100 mii lei față de anul precedent, ajungând la 350.000 pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *