Un nou eșec în licitația privind administrarea depozitului de la Stăuceni. Încep negocieri directe

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniReprezentanții Consiliului Județean Botoșani vor începe negocieri directe cu cele cinci firme participante la licitația privind administrarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni, după ce nici după cea de-a doua licitație nu a fost desemnat un câștigător. Potrivit lui Radu Judele, administratorul județului, în urma negocierilor va fi desemnată câștigătoare firma cu cea mai mică ofertă. La licitație s-au înscris Girexim Universal SA Pitești, Elsaco Electronic, Diasil Service SRL Suceava în asociere cu Rosal Roman,  S.O.I.M Italia, cu punct de lucru SOIM Botoșani și Urban Serv Botoșani.

like facebookVa fi negociere cu toate cele cinci firme. Toate s-au calificat, însă problemele au fost în propunerile lor financiare. Nu au respectat caietul de sarcini. Am cerut să facă o fundamentare a tarifului într-o anumit fel, ei le-au făcut după cum au crezut de cuviință. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mic”, a spus Judele.

El spune că de aproape un an de când a fost finalizat depozitul ecologic de la Stăuceni, s-a pierdut ”timp și bani”.

Dacă această investiție nu intră în operare, pierde tot județul pentru că nu se realizează obiectivul investiției în timp”, a adăugat Judele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *