O familie de șapte persoane a ajuns în stradă din cauza datoriilor la întreținere. Locativa a început și evacuarea chiriașilor ANL

Locativa (2)O familie de șapte persoane, care locuia de 25 de ani într-o locuință socială oferită de Locativa, a ajuns în stradă din cauza datoriilor la întreținere. Familia locuia într-un apartament cu trei camere de pe strada Tudor Vladimirescu, însă în ultima perioada a ajuns să acumuleze datorii de aproape 180 milioane lei vechi.

Deși a fost notificată să le achite în urma unei hotărâri judecătorești, chiriașii nu și-au plătit dările, astfel că au fost evacuați.

like facebookÎn termen de două săptămâni de la primirea hotărârii judecătorești, noi facem o notificare către chiriași. În cele două săptămâni au posibilitatea să-și rezolve problema. Noi nu vrem să-i dăm afară, dar nici nu putem să-i ținem, ca aceste datorii să ajungă la sume exorbitante”, a menționat Florinel Gornea, director adjunct la societatea Locativa.

Tot din cauza datoriilor, alte șase familii urmează să fie evacuate. Marți, un chiriaș al ANL a predat de bună voie cheile la Locativa, după ce a fost notificat că va fi dat afară din cauza datoriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *