Ofertă de octombrie! Meniul zilei cu preț redus la singurul restaurant „împinge tava”

restaurant autoservire la Botosani- 11Primul restaurant de tipul „împinge tava” din Botoșani lansează, luni, o ofertă specială pentru luna octombrie. Restaurantul- autoservire din fața Gării (fostul restaurant Casa românească) oferă clienților săi meniul zilei, cu zece feluri de mâncare proaspăt gătită, la doar 10 lei.

like facebookLa acest preț, clienții pot alege o ciorbă, felul al doilea, garnitura și salata.

restaurant autoservire la Botosani-Sistemul „împinge-tava” a devenit unul dintre cele mai eficiente modalități de servire a mesei în marile orașe din România. El asigură clientului posibilitatea de a alege în cunoștință de cauză din multitudinea de feluri de mâncare expuse în vitrine. Practic, el trece cu tava prin fața vitrinelor, alege tipurile de mâncare dorite și plătește la casă.

În restaurantul autoservire din zona Gării sunt asigurate mese și în sistem catering, dar și petreceri de tipul nunților sau cumetriilor.

Relații suplimentare puteți obține la telefon 0751.811.775.

restaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosanirestaurant autoservire la Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *