Un consilier local cere audit la Teatrul ”Mihai Eminescu”

teatrul mihai eminescu botosaniUn  consilier local îi cere primarului municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, să trimită auditul la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Corneliu Furtună cere o evaluare a activității managerului Teatrului ”Mihai Eminescu”, Traian Apetrei, despre care spune că nu se prea implică în administrarea instituției pe care o conduce.

like facebookVreau să știu de ce acel teatru nu va fi dat în folosință în decembrie 2015, așa cum a fost corect. Am fost în comisia în care domnul director a fost numit. Un domn de la Iași, prieten cu dumnealui, m-a întrebat cât îi pun ca să știe cât îi pune și el ca să ia concursul. Dacă ar fi fost pe bune, nu știu dacă și a doua oară chiar ar fi îndeplinit condițiile de a fi director acolo”, a spus Furtună, care crede că o parte din vină pentru întârzierea lucrărilor de reabilitare a teatrului o are Traian Apetrei.

 

 

2 thoughts on “Un consilier local cere audit la Teatrul ”Mihai Eminescu”

  1. domnule consilier fasola, ca asa erai numit de colegi, ar trebui sa stii ca directorul institutiei nu are nicio legatura cu investitia. contractele sunt ale primariei si nu ale lui traian apetrei. singura vina a lui apetrei este ca nu ii da o mana de ajutor lui victoras, sa impinga la roaba cu moloz, ca se se incadreze in graficul de executie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *