Managerul Spitalului Județean, despre majorările salariale: Efortul bugetar suplimentar se va suporta de la Casa de Asigurări de Sănătate

Corneliu mihaiSalariile majorate cu 25% ale personalului medical vor fi asigurate în acest an din bugetul Casei de Asigurări de Sănătate. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că urmează să se încheie un act adițional la contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate cu o valoare mai mare decât cel încheiat în primăvară. Efortul bugetar în urma majorării salariale se ridică la Spitalul Județean la 1,7 milioane lei pe lună.

like facebookEfortul bugetar suplimentar se va suporta de la Casa de Asigurări de Sănătate printr-un factor de corecție echivalent la suma suplimentară.  Valoarea contractului trebuie mărită cu valoarea salariilor. Există varianta că se va crește tariful sau altă variantă să crească numărul de cazuri suplimentare. Noi putem realiza cazurile pentru că avem adresabilitate. Problema, probabil, o să fie la anumite spitale de mono specialitate unde adresabilitatea este mai scăzută”, a spus managerul Spitalului Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *