Mergea cu mașina șerpuind pe drum. Când a fost oprit de Poliție, a încercat să fugă. Cum s-a terminat totul!

razie politie rutiera trafic botosaniUn bărbat care nu putea merge cu maşina drept pe drum a ajuns să fie încătuşat de poliţişti şi apoi să fie condamnat pentru explicaţia pe care a dat-o în faţa oamenilor legii.

Constantin Teodoru a fost văzut de poliţişti, în primăvara anului trecut, în timp ce mergea şerpuind cu maşina pe drumul Dorohoi- Botoşani, iar, când a observat oamenii legii, a tras pe dreapta, a stins farurile şi s-a mutat pe scaunul pasagerului din dreapta.

like facebookOamenii legii au văzut totul. Apoi, văzând că este beat, l-au pus să sufle în etilotest, însă el a refuzat spunând că nu suflă pentru că el era pasager, iar la volan era un prieten de-al său, Daniel Macovei.

După ce a văzut că poliţiştii nu îi cred povestea a încercat să fugă, însă a fost prins şi încătuşat şi dus la spital. Şi aici a refuzat să i se recolteze probe biologice motivând acelaşi lucru, însă agenţii i-au întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice, iar prietenului său pentru mărturie mincinoasă.

Bărbatul a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, iar prietenul său la patru luni de închisoare cu suspendare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *