FOTO PNL-istele botoşănene au premiat elevi cu rezultate deosebite la învățătură

femei pnl 2„În politică este nevoie de femei” . Sub acest motto s-a desfăşurat vineri, 2 octombrie,  la Bucecea şedinţa Organizaţiei de femei  a PNL din localitate. A fost o adevărată dezbatere privind  rolul femeii în politică şi pentru o implicare mai  înseamnată a femeilor în administraţie. Lucru recunoscut şi de bărbaţi, este nevoie de femei în politică, dar mai greu pus în practică. Au participat şi au luat cuvântul, militând pentru un rol cât mai semnificativ al femeilor în viaţa cetăţii, invitatele  Mirela Saucă şi Sânziana Secrieru – copreşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL Botoşani, Ada Macovei, Cătălina Lupaşcu, Andreea Suhăreanu, Felicia Mihai – doamne care au deţinut sau au în prezent funcţii în administraţie şi pe care le-au acoperit cu succes, precum şi  localnica Violeta Buta, de asemeni consilier local. Vorbitoarele au ţinut să împărtăşească din experienţa acumulată în adminstraţie, greutăţile pe care le întâmpină o femeie atunci când vrea să ajungă într-un loc …predestinat bărbaţilor, dar şi reuşitele care le-au încununat carierele. La  întrunire au participat ca invitaţi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cristian Achiţei şi preşedintele Organizaţiei PNL Bucecea Bogdan Suruciuc.

like facebookDuminică 4 octombrie, membrele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL Botoşani au dorit să facă o frumoasă surpriză Bibliotecii Parohiale  din localitatea Epureni, comuna Ungureni, în fiinţată şi administrată cu mult suflet de inimoasa  profesoară Maria Paşcovici.  Aceata a fost îmbogăţită cu 800 de cărţi provenite din donaţii. Pe lângă acestea PNL-istele botoşănene au ţinut să premieze un număr de  30 de copii din localitate care au avut rezultate foarte bune la învăţătură, care sunt pasionaţi de lectură sau de activităţi extraşcolare şi care au obţinut rezultate. Aceştia au primit cu multă bucurie, cărţi şi diplome. Nu au fost neglijate nici problemele politice, întâlnirea s-a finalizat cu o şedinţă a organizaţiei de femei din comuna Ungureni a PNL.

„În politică este nevoie de femei … şi ele sunt acolo!” este concluzia acestui sfârşit de săptămână al doamnelor liberale.

Sursa: comunicat presa PNL

sanziana secrieru femei pnl

femei pnl 1

femei pnl

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *