Medicii din Botoșani își aleg o nouă conducere

colegiul medicilorAlegeri în Colegiul medicilor din Botoșani. Acestea vor avea loc la începutul lunii decembrie, iar candidaturile se depun până pe 5 noiembrie. La această dată, funcția de președinte al Colegiului Medicilor Botoșani este deținută de medicul Doru Culiceanu. Acesta nu este decis încă dacă mai candidează pentru un nou mandat, iar dacă o face, spune el, vrea să continue cu aceeași echipă.

like facebookExistă o comisie electorală care analizează candidaturile, numărul de candidaturi nu este limitat. Se candideaza pe funcțiile existe, adică 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor și doi membri supleanți și mai este și o comisie de cenzori, formată din trei medici. Conform legislației, avem nevoie și de trei mandate de reprezentanți în Adunarea Națională a Colegiului Medicilor”, a spus Doru Culigeanu.

În cazul în care la primul tur de scrutin nu se prezintă jumătate plus unu din medicii cu drept de vot, se mai organizează și cel de-al doilea tur al alegerilor la interval de săptămână. Medicul Doru Culiceanu deține funcția de președinte al Colegiului Medicilor din Botoșani din noiembrie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *