Reprezentanţii Bisericii Adventiste spun că nu au nicio legătură cu distribuirea gratuită a Noului Testament cu Psalmi

Noul testament cu Psalmii- distribuit in Botosani
Noul testament cu Psalmii, care este distribuit in Botosani

Reprezentanţii Bisericii Adventiste din Ziua a Şaptea spun că nu au nicio legătură cu distribuirea gratuită  a Noului Testament cu Psalmi în cutiile poștale ale botoșănenilor. Ei spun că ” a oferi, cu deschidere și transparență, unei persoane, o cunoaștere mai profundă a lui Hristos și a adevărurilor descoperite în Sfintele Scripturi, nu reprezintă deloc o atitudine nepotrivită, ci o ofertă legitimă şi o slujire care îi poate influența în bine destinul veșnic”.

like facebookÎn ceea ce privește reacțiile unor reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe la nivel local, acestea sunt nepotrivite și lipsite de temei, mai spun aceștia,  indiferent de ce confesiune religioasă a distribuit aceste cărți.

Folosim acest prilej pentru a-i încuraja pe cei „scandalizați” la distribuirea gratuită a Bibliei pentru toți locuitorii din Botoșani și îndemnarea acestora la studiu zilnic. Credem că, în acest fel, botoșănenii și societatea per anasamblu ar avea mult mai mult de câștigat decât implicarea în dezbateri sterile și neavenite, la limita legalității.  În ceea ce privește lucrarea de împărtășire a Evangheliei, lipsa de energie misionară a unor biserici sau credincioși, nu reprezintă un standard sau o obligație pentru ceilalți. La fel, practicile unei biserici nu sunt obligatorii pentru alte biserici”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

One thought on “Reprezentanţii Bisericii Adventiste spun că nu au nicio legătură cu distribuirea gratuită a Noului Testament cu Psalmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *