Andrei Dolineaschi: Plecarea lui Florin Țurcanu din partid reprezintă actul de deces al PNL Botoșani

andrei dolineaschi2Președintele organizației județene a PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat, vineri, la Conferința județeană de alegeri a PSD, că PNL „a murit la Botoșani” odată cu plecarea lui Florin Țurcanu din partid. El a spus că din PNL a mai rămas o etichetă pe care acum o poartă PDL.

like facebookPDL este adversarul PSD la alegerile viitoare. PNL a murit la Botoșani, mișcarea liberală a murit în Botoșani și ușor-ușor va muri și în restul țării. Plecarea lui Florin Țurcanu din partid reprezintă actul de deces al PNL Botoșani. Cu toate neajunsurile pe care le-a avut domnul Țurcanu, cu toate disputele și certurile , trebuie să-i recunoaștem totuși o calitate: nu a permis niciodată ca pâinea și cuțitul din PNL să ajungă la PDL. Proclam azi, aici, și îmi pare rău că o spun, că PNL a murit la Botoșani”, a afirmat Dolineaschi.

One thought on “Andrei Dolineaschi: Plecarea lui Florin Țurcanu din partid reprezintă actul de deces al PNL Botoșani

  1. Cea mai buna gluma pe saptamana asta:)))) Rozatorul asta de Dolineaschi pe cine crede ca pacaleste? Turcanu a fost cancerul judetului si al partidului, de-acum o sa vada PSD-ul pumni in mecla, liberalii revin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *