Reclamații și nemulțumiri după un incendiu care a ars două case

casa incendiu botosaniUn incendiu ce a afectat două case din municipiul Botoşani au stârnit un adevărat scandal într-un cartier din municiopiul Botoșani. Este vorba despre incendiul izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Ioan Simionescu. Flăcările s-au extins de la o casă bătrânească la alte două ce se aflau foarte aproape.

like facebookCasa bătrânească aparţine Silviei Andronache, iar celelalte două sunt ale fiicelor sale. Vecinii acestor familii spun că acele casa incendiu botosani2case nu aveau voie să fie construite atât de aproape şi au făcut mai multe reclamaţii la Primăria Municipiului Botoşani privind acest lucru.

„Cum am văzut flăcările am început să arunc cu apă pentru că îmi era frică că se va extinde foarte tare incendiul dacă acele case sunt aproape lipite. Au obţinut autorizaţiile de construcţie cam suspect şi am făcut plângere la Primărie. Toţi de la Primăria Botoşani ştiu de această problemă”, povesteşte un vecin.

Oamenii au intenția de a depune plângeri la toate instituțiile statului pentru a se constata ilegalitățile care s-au făcut atât în documente, cât și la construcția imobilelor.

VIDEO Incendiu puternic la două case din Botoşani. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

casa incendiu botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *