Covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drum județean. Vezi care!

drumul judetean DJ 292 dupa investitiiReprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri dau asigurări că până la sfârșitul anului vor fi reparate și practicabile toate drumurile județene. Sorin Clim, directorul DJPP, a declarat că până la sfârșitul anului vor fi turnate și covoare asfaltice pe o suprafață de 20 de km.

like facebookS-a intrat pe zona Răuseni către Trușești cu plombări și burdușiri ca să avem un drum bun. Nu vom intra cu covoare asfaltice pe acest drum pentru că este prins în drumul strategic. Vor fi vreo 30 km de covoare asfaltice, din care vrem anul acesta să turnăm în jur de 20 km. De luni, am discutat cu constructorul și își aduce echipele și va intra mai puternic pe bucata de la Săveni-Rădăuți Prut, unde avem 12 km de covor asfaltic și tronsonul DN Leorda , unde sunt 3 km. Tot în acest contract avem DJ 291 B din intersecția cu 291 C până în Șendriceni, 4 km covor asfaltic”, a spus Clim.

De asemenea, covor asfaltic va fi turnat între Dumeni și până în intersecția cu Dragalina, după care pe porțiunea Dragalina -Cristinești.

Valoarea totală a contractului este de 27 milioane lei și se derulează pe doi ani. Contractul este semnat pentru toate drumurile județene și presupune reparații, burdușiri, plombări, covoare asfaltice și marcaje rutiere.

 

One thought on “Covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drum județean. Vezi care!

  1. Nu inteleg de ce nu refac si 282B intre Flamanzi si Prajeni, degeaba au facut ca in palma cei din Iasi partea lor daca bucata de la noi e varza, ar fi fost bun pt mers la Iasi pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *