VIDEO Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 2-8 octombrie!

Program filme Cine Grand Botosani 2-8 octombrie 2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 2-8 octombrie. Iubitorii de film au de ales între 19 producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookPan este o producţie adusă în avanpremieră de cinematograf. Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

The Walk este o altă avanpremieră. Doisprezece oameni au păşit pe Lună.  Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Robert Zemeckis, regizorul magistral al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, foloseşte din nou o tehnologie revoluţionară pentru a reda o poveste emoţională, centrată pe personaje puternice.  Datorită tehnicilor vizuale novatoare şi vrăjitoriei IMAX® 3D, The Walk-Sfidează limitele  este un film cu adevărat pentru marele ecran, o şansă a spectatorilor de a încerca efectiv senzaţia de a ajunge la nori.

The Martian îşi continuă aventura la CineGrand. În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *