Florin Țurcanu, la ieșirea de la DNA: Regret că am făcut politică. Și soția mea, care este deputat, s-a retras din viața politică

turcanu1Fostul președintel al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a declarat, joi, la ieșirea de la DNA Suceava, că îi pare rău că a făcut politică și administrație.

like facebook„Deocamdată să nu comentăm prea mult. Deocamdată sunt cercetări, să nu avansăm prea multe. Am trăit în România, cu frică de Dumnezeu, am cinci copii acasă, punct politică, punct administrație publică. Îmi văd de familia mea. Conduc o firmă cu 100 de angajați, plătesc lunar două miliarde la bugetul statului. Regret că am făcut politică. Îi sfătuiesc pe oamenii politici să analizeze bine situația, să își vadă de meseria lor care o au la bază, să lase politica să o facă cine dorește. Am renunțat la calitatea de membru, inclusiv soția, care este deputat, s-a retras din viața politică. În România legile sunt interpretabile și vreau să vă spun că nu am făcut nimic ilegal privind activitatea mea, dar vom vedea”, a declarat Țurcanu.

Fostul lider PNL susține că trebuia să iasă mai demult din politică și că a pierdut „liniște, familie, și mi-am făcut dușmani”.

One thought on “Florin Țurcanu, la ieșirea de la DNA: Regret că am făcut politică. Și soția mea, care este deputat, s-a retras din viața politică

  1. Domnule Turcanu ,trebuia sa te lasi de politica cand erai pe val,nu cand ai ajuns sub val.De mincinosi tara e plina si nu ma mira ca tu faci parte dintre ei.Daca se dovedeste ca ai furat (valabil pentru toti)pedeapsa ar trebui sa fieinchisoare pe viata si confiscarea averii extinse, sa ramana si copii tai pe drumuri cum sunt milioane din cauza voastra.Codul penal in Romania e prea bland si de aceea tara zace de hoti si oportunisti care stau si fac politica pe banii nostri.Ar trebui modifica codul penal si adaugate noi articole special pentru voi care v-ati imbogatit din politica si ati subminat economia tarii.
    Emailul este corecat cat si numele utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *