Șeful Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani a fost demis din funcție

costel lupascuȘeful Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Costel Lupașcu, a fost demis din funcție, în urma unui ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Chiurchea. Ordine de încetare a contractelor de management au fost emise pentru toți președinții caselor de sănătate din țara. Măsura vine în contextul unor modificări legislative, anunță reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

like facebookDupă publicarea Ordinului în Monitorul Oficial, va fi numit un șef interimar, urmând ca ulterior să se organizeze concurs pentru ocuparea funcției.

Este schimbare de legislație. Sunt schimbați indicatorii la nivel național, motiv pentru care au fost revocați toți președinții caselor. Eu sunt în concediu, iar pe perioada concediului am desemnat eu persoană care să mă înlocuiască”, a spus Costel Lupașcu, care a spus că se va prezenta la concurs.

 

 

One thought on “Șeful Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani a fost demis din funcție

  1. era de asteptat acest domn Costel este o marioneta a PSD condus de Feodorovici si Ciofu care fac legea in sanatate dupa placul lor . RUSINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *