Directorul DSVSA: Este inadmisibil ca județul Botoșani să nu aibă în 2015 târguri autorizate

Minodora Vasiliu (2)Directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Minodora Vasiliu îi amenință pe primarii botoșăneni cu amenzi. Ea a declarat în cadrul unei ședințe a Colegiului prefectural că la această dată nu există niciun un târg pentru animale autorizat, deși a făcut nenumărate demersuri la nivelul primăriilor. Directorul DSVSA a spus că de aproape doi ani a păsuit primarii, însă va trece la amenzi.

like facebookEste inadmisibil ca județul Botoșani să nu aibă în 2015 târguri autorizate, unde oamenii să meargă să-și vândă legal, pentru că se poate vinde și ilegal pe spații, animale în târguri. Vom aplica amenzi. Nu au prezentat documentații pentru autorizare nimeni. Noi respectăm o lege. Nu înseamnă că cerem marmură, aur, argint în târgurile respective. De doi ani de zile port dialog pe această temă”, a spus Minodora Vasiliu.

Prefectul județului Costică Macaleți le-a cerut medicilor veterinari să insiste la primării să se pună în ordine din acest punct de vedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *