FOTO & VIDEO Sute de elevi evacuaţi de la ore la un colegiu din Botoşani

masini pompieri la colegiul at laurian BotosaniSute de elevi au fost evacuaţi, în cursul după-amiezii de miercuri, de la ore, în timpul unui exerciţiu desfăşurat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

like facebookElevii Colegiului Naţional AT Laurian au fost scoşi afară din sălile de curs pentru a participa la aplicaţiile pompierilor botoşăneni care au simulat un incendiu, un accident rutier cu încarceraţi, o evacuare persoană rămasă captivă în podul liceului, dar şi o căutare de persoane cu un câine de urmă.

pompieri autoscara colegiu at laurian botosaniAngajaţii ISU au intervenit cu cinci autospeciale, printre care şi autospeciala cu platformă de lucru la înălţime.

În timpul exerciţiului, pompierii le-au explicat adolescenţilor cum trebuie să se comporte în fiecare dintre situaţiile de urgenţă prezentate.

pompieri colegiu at laurian botosanipompieri colegiu at laurian botosanipompieri colegiu at laurian botosanipompieri colegiu at laurian botosanipompieri colegiu at laurian botosani

One thought on “FOTO & VIDEO Sute de elevi evacuaţi de la ore la un colegiu din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *