Sumă uriaşă furată de la un botoşănean de un amic pe care l-a cunoscut pe tren

trenUn bărbat s-a trezit fără o sumă importantă de bani după ce a fost furat de un amic pe care l-a cunoscut pe tren. Bărbatul, din comuna Ungureni, s-a întors, duminică, din străinătate şi după ce a venit cu avionul până la Bucureşti a luat trenul până la Botoşani.

like facebookCât a stat în gară s-a împrietenit cu un alt botoşănean, un bărbat din Răchiţi. Din vorbă în vorbă stranierul a început să îi povestească faptul că s-a întors în ţară, a strâns o sumă de bani, şi vrea să facă unele investiţii.

Cei doi s-au împrietenit aşa mult încât stranierul i-a cumpărat haine celui din Răchiţi după a văzut că era îmbrăcăt mai sărăcăcios, i-a luat bilet de tren şi s-au pornit la drum spre Botoşani. Au stat pe locuri vecine şi s-au pus la vorbă, iar în apropiere de Ploieşti, stranierul a ieşit să fumeze o ţigară numai că a făcut imprudenţa de a lăsa borseta pe scaun, iar când s-a întors noul său prieten a dispărut cu tot cu ceoi 8.000 de euro. Poliţiştii au reuşit să îl indentifice pe hoţ şi l-au arestat, numai că acesta reuşise să cheltuie 1000 de euro din sumă după ce şi-a cumpărat mai multe animale. A fost reţinut şi urmează să se propună arestarea preventivă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *