EXCLUSIV O mare companie din Botoşani şi-a dat în judecată angajaţii pentru furt de motorină. „Gaură” incredibilă făcută de șoferi!

abator Roma- Doly Com BotosaniPatronul uneia dintre cele mai mari firme din Botoşani a descoperit o gaură uriaşă în bugetul firmei făcută de şoferii care furau motorină în cantităţi impresionante.

Este vorba de patronul celui mai mare abator din Botoșani, cel care a făcut plângere penală şi în paralel i-a dat în judecată pe salariați, pentru a recupera de la aceștia contravaloarea a nu mai puțin de … 195.000 de litri de motorină.

Patronul de la societatea Doly Com, Iulian Căzăcuț, a dat în judecată şi le-a făcut plângere penală împotriva a 28 de şoferi ce au lucrat în perioada 2006-2008. Şoferii lucrau pe camioanele care transportau produsele abatorului în străinătate.

like facebookEi completau o foaie de parcurs şi decontau ulterior, în baza unor bonuri, motorina pusă pe traseu. Numai că bonurile, toate din Germania, erau falsificate şi arătau un consum mai mare, iar şoferii băgau în buzunar diferenţa.

Iniţial, societatea le-a făcut plângere penală pentru delapidare şi fals, iar în urma cercetărilor s-au descoperit aproape 600 de bonuri falsificate, prejudiciul fiind de peste 200.000 de euro. Acum a deschis un proces civil în care cere aceşti bani de la foştii şoferi.

 

4 thoughts on “EXCLUSIV O mare companie din Botoşani şi-a dat în judecată angajaţii pentru furt de motorină. „Gaură” incredibilă făcută de șoferi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *