Formă de protest inedită a unui primar. Vrea să planteze salcâmi în gropile de pe drum

drum-gropi-420x303Un primar din Botoșani recurge la o formă de protest inedită pentru a-și manifesta nemulțumirea față de starea proastă a drumurilor județene care îi străbat localitatea. Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a anunțat că va lansa, miercuri, 7 octombrie, o campanie de semnalizare a gropilor de pe drumurile județene care va presupune plantarea de puieți de salcâmi.

El este nemulțumit că vara a trecut, iar drumarii nu au astupat gropile din asfalt, iar din această cauză și-a avariat, luni, autoturismul propriu.

like facebookPe DJ 294 de la km 0 la 1.3, drumurile judetene au incredintat lucrari repetate, au miscat niste utilaje si anul trecut si drumul arata groaznic! Astazi mi-am distrus masina pe toata partea stanga: scut, amortizor, aparatoare, directie! Daca eu trebuie sa platesc si directorii sau constructorii iresponsabili sa plateasca”, a spus Rotundu.

Pentru această campanie, primarul va dispune de un buget de 1.000 de lei, bani colectați de la proprietarii de mașini din comună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *