Patru poliţişti cercetaţi disciplinar după plângerile cetăţenilor din comuna Vorniceni

bunduc sef ipj botosaniŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Mihai Bunduc, a precizat, luni, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică că s-a declanşat proceduta disciplinară faţă de patru poliţişti după reclamaţiile primite de la cetăţenii din comuna Vorniceni.

like facebookAncheta disciplinară îl vizează pe cms şef Luchian Vasile ce răspunde de Secţia Poliţie Rurală nr 9 Vlăsineşti acesta fiind acuzat de lipsă de implicare şi control asupra postului de poliţie de la Vorniceni. Lucrătorii postului de poliţie din comuna menţionatp sunt acuzaţi de tergiversarea nejustificată a cercetărilor din dosarele penale. Astfel, agent principal Ionuţ Afrăsânei, ce era şef de post, a fost mutat la postul de poliţie Mihăileni, agent principal Claudiu Zahariuc a fost mutat la Vlăsineşti, iar ancheta îl mai vizează şi pe un fost lucrător la postul de poliţie Vorniceni, Corneliu Murăraşu.

“Fiind în curs de cercetare prelabilă, voi aștepta concluziile ofițerului desemnat cu cercetarea și în funcție de vinovăție sau nevinovăție voi dispune și alte măsuri disciplinare față de cei implicați”, a declarat Mihai Bunduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *