Cătălin Flutur, despre ancheta DNA: Nu există un prejudiciu la Primăria Botoşani

catalin flutur botosani2Cătălin Flutur a comentat pe larg acuzaţiile care i se aduc de către procurorii DNA Suceava. Fostul edil a menţionat că nu vede care este învinuire ce i se aduce, chiar dacă anchetatorii i-au adus la cunoştinţă calitatea de suspect.

like facebookEl este de părere că totul a pornit de la o răfuială între fosta conducere a Liceului de Arte Ştefan Luchian şi actuala conducere, iar în acest război s-a ajuns la reclamaţii la DNA.

„Nu este o învinuire. Este o etapă în care am fost chemat pentru un contract de concesiune la Belvedere. Nu aveam datele la dispoziție și urmează să le punem la dispoziție. Nu văd care ar fi învinuirea. Nu sunt acuzat. Este o calitate de suspect, la fel ca toată comisia care  este acolo, șapte oameni care au semnat un contract de concesiune. Un contract de concesiune care a adus un venit Primăriei Botoșani, Nu s-a luat nimic de la Primăria Botoșani, s-au adus bani la primăria Botoșani. Nu există un prejudiciu. Din contră, Primăria Botoșani a câștigat niște bani prin acel contract de concesiune. Contractul a fost făcut conform regulamentului regimului concesiunilor. Din câte înțeleg este o plângere a conducerii noi față de conducerea vechea. Să îmi spuneți cum le-a fost lezat dreptul celor de la Liceul de Artă, în condițiile în care patrimoniul este al municipiului iar calea de acces există și în momentul de față. Eu o văd ca o reclamație făcută de cineva, o anchetă în derulare și niște întrebări care se pun”, a declarat Cătălin Flutur.

Vezi ce acuzaţii îi aduc procurorii lui Cătălin Flutur!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *