Curaj prostesc! A urcat la volan fără permis. A treia oară a fost „săltat” ce polițiști

arestat cu mascatiUn tânăr de 23 de ani a fost „săltat” de polițiștii de circulație, după ce a fost prins pentru a treia oară conducând fără permis.

M.C, din municipiul Dorohoi, a fost depistat, vineri, în timp ce conducea pe strada Lt. Olinescu, din Dorohoi, un autoturism înmatriculat în Germania.

like facebookVerificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărului i se suspendase exercitarea dreptului de aconduce autovehicule pe drumurile publice.

În luna iulie a.c., tânărul a mai fost depistat în trafic de două ori de către poliţişti, deşi se afla în aceeaşi situaţie de drept.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, în vederea arestării preventive. Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi a dispus faţă de tânărul „curajos” măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

El este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană careia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *