Carte de proză şi poezie scrisă de 12 elevi lansată printr-un proiect al fundaţiei Alfa, Suflet şi Energie

mioara ciubotaru si eleviVineri a avut loc, la hotel Rapsodia, lansarea unei cărzi de proză şi poezie ” Ce tot atâtea îmbrăţişări”, scrisă de 12 elevi ce au participal la un proiect al fundaţiei Alfa, Suflet şi Energie.

like facebookCartea a fost lansată după o tabără de scriere creativă unde elevii au participat la cursuri susţinute de prozatorul Dan Lungu şi poeta Svetlana Cârstean.

Iniţial s-au înscris 26 de elevi, iar 12 au acces în finală elevi tabara de scriere creativa alfa electroalfapublicându-şi operele şi fiind premiaţi de fondatorii fundaţiei soţii Mioara şi Gheorghe Ciubotaru. Proiectul aflat la prima ediţie are drept scop susţinerea, dezvoltarea şi promovarea tinerilor care dau dovadă de talent literar.

” Când lucrurile care pleacă de la „idei răzleţe” şi din dorinţa ” de a face” se concretizează, bucuria este imensă! Am avut şansa ca doi oameni minunaţi, cu suflet pe măsura talentului, să accepte să-şi gheorghe ciubotaru si elevi2petrească cinci zile din viaţă alături de 12 liceeni plini de entuziasm, emoţii şi speranţe. Au fost cinci zile tăite altfel, cu ecou puternic emoţional pentru tinerii participanţi la tabără, cu nostalgii şi aduceri aminte pentru dragii noştri traineri, cândva şi ei liceeni în Botoşani. Ce a rezultat, vă invit să descoperiţi lecturând antologia de proză şi poezie, care în afară de cuvinte şi fraze, conţine atât de mult suflet”, a declarat Mioara Ciubotaru, preşedintele consiliului director Fundaţia Alfa, Suflet şi Energie.

elevi tabara de scriere creativa alfa electroalfa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *