A distrus un Audi A 4 cu un par. Vezi ce a pățit!

audi-a4-avariatUn bărbat a ajuns să fie condamnat definitiv la închisoare cu executare după ce a distrus un Audi A 4 cu un par. Autorul isprăvii este un bărbat din comuna Vorona, Mihai Pinciuc, care a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu executare.

like facebookFapta s-a întâmplat în toamna anului 2011, când bărbatul a băut împreună cu un amic. După ce s-a înserat, a intrat în curtea unui consătean, Vasile Ungureanu, şi a început să lovească cu un par maşina acestuia ce era parcată în faţa casei. Proprietarul maşinii a auzit zgomotele şi a ieşit afară, însă deja autoturismul era puternic avariat. Luneta era distrusă, geamurile laterale la fel, portierele zgâriate şi capota avariată.

Proprietarul a sunat la Poliţie şi oamenii legii l-au găsit pe făptaş la locul faptei. Audiat, Mihai Pinciuc a pus totul pe seama băuturii, însă în instanţă şi-a schimbat declaraţia spunând că nu a băut nimic. Pe lângă condamnarea la închisoare, judecătorii l-au obligat să achite şi daunele provocate maşinii, respectiv 4.300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *