A rămas fără 500 de lei după o „îmbrăţişare” în Piaţa Mare

jandarmiUn bărbat a fost jefuit, miercuri, printr-o metodă cu totul şi cu totul originală. El a fost oprit, în zona Pieţei Centrale din municipiul Botoşani, de doi bărbaţi care au început să îl îmbrăţişeze fără motiv. În timpul „iubirii”, bătrânul a rămas fără cei 500 de lei pe care îi avea în buzunar.

Întreaga scenă a fost observată de un echipaj de jandarmi, care i-au cerut bătrânului să verifice dacă nu i-a dispărut o sumă de bani.

like facebook„După ce au observat comportamentul suspect, jandarmii au procedat la interceptarea bătrânului care a fost rugat să-şi verifice banii pe care îi avea asupra sa, acesta constatând că îi lipseşte suma de 500 de lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Botoşani.

Persoanele în cauză au fost găsite în apropiere de locul faptei şi au fost  conduse la sediul Inspectoratului de Jandarmi pentru clarificarea situaţiei. În urma controlului corporal efectuat asupra bărbaţilor de 66 şi, respectiv, de 37 de ani, a fost găsită suma de 500 de lei sustrasă de la bătrân, precum şi 470 de euro, valută pe care ce-i doi au motivat că o deţin după ce s-au întors de la muncă din străinătate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârţirii infracţiunii de ,,furt”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluţionare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *