Șeful de post de la Vorniceni, mutat disciplinar într-o altă unitate. Vezi măsurile dispuse în urma anchetei declanșate de IPJ !

politisti vorniceni atopCa urmare a verificărilor dispuse și efectuate la Postul de poliție Vorniceni, care au relevat abateri și nereguli privind modul de gestionare al reclamațiilor și sesizărilor cetățenilor, față de cei doi agenți de poliție a fost dispusă cercetarea prealabilă, care este în curs.

like facebookFostul șef de post, agent principal de poliție Afrăsânei Ionuț a fost mutat la o altă subunitate de poliție, iar la postul de poliție Vorniceni au fost delegați doi lucrători din cadrul Secției de poliție rurală Vlăsinești. Totodată, au fost demarate procedurile de ocupare a funcției de șef de post la Postul de poliție Vorniceni, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Reamintim că zeci de săteni din Vorniceni, printre care și primarul comunei, s-au declarat nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor din comună. Acuzele la adresa polițiștilor au fost destul de grave, de la complicitate cu hoţii, până la lipsa soluţionării dosarelor penale pe care le au în lucru. Ancheta a fost declanșată de IPJ în luna august.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *