Gheorghe Sorescu: Vizitele DNA produc o stare de stres angajaţilor, dar o vom depăşi şi mergem mai departe

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniPreşedintele Consiliului Judeţean a fost primul înştiinţat de anchetatori despre vizita pe care au făcut-o prin birourile instituţiei.

like facebook Gheorhe Sorescu spune că doar a fost înştiinţat de angajaţii DNA cu privire la ridicarea unor documente din perioada 2012-2014. Acesta a menţionat că vizitele DNA la CJ produc un stres angajaţilor, însă vor trece peste.

„Dimineaţă, la prima oră, am avut o întâlnire cu cei de la DNA. S-au prezentat, sunt de la DNA Suceava şi ridică nişte documente, în original, de la Consiliul Judeţean din perioada 2012-2014. Nu ştiu ce vizează ancheta, ceea ce ştiu este că la sfârşit vom semna un proces verbal cu privire la documentele pe care le ridică. Am auzit că au ajuns şi la sediul PNL, însă nu ştiu nimic mai mult. Nu neapărat este o lovitură de imagine pentru partid pentru că partidele sunt şi ele implicate în tot felul de activităţi. Liderii partidului sunt pe poziţii de administraţie şi atunci chestiuni de genul acesta, din păcate, sunt frecvente în viaţa publică. Eu încerc să administrez aşa cum trebuie şi cât mai bine Consiliul Judeţean şi chiar dacă am fost şi eu parte din conducerea instituţiei în perioada vizată de anchetă nu cred că vor fi repercursiuni asupra mea. Eu mi-am făcut bine atribuţiile de serviciu şi vreau să cred că nu este nici o problemă legată de propria persoană. Este o stare de stres a angajaţilor, dar o vom depăşi şi mergem mai departe”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *