Vezi de unde vor fi luați banii pentru lucrările suplimentare la Teatrul ”Mihai Eminescu”!

teatrul mihai eminescu botosani1Reprezentanții Primăriei Botoșani au găsit o soluție în cazul proiectului privind reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că sumele necesare pentru consolidarea clădirii vor fi alocate pe o finanțare multianuală. Pentru lucrările suplimentare sunt necesare în jur de 6 milioane lei.

like facebookSumele necesare pentru consolidarea teatrului vor fi abordate într-un proiect separat care va fi licitat în perioada următoare, pe un proiect multianual. Acesta va fi supus atenției Consiliului local și cred că în cel mult două luni vor începe lucrările de consolidare. Deja s-au început lucrările la documentația de fundamentare a licitației. Banii vor fi alocați pe o finanțare multianuală, un contract multianual de patru ani, urmând ca în 2016 să fie suportat doar un sfert din sumă. Este singura posibilitate de a reuși deblocarea acestei investiții și finalizarea proiectului”, a precizat Portariuc.

Acesta susține că lucrările de reabilitare la teatru vor fi trebui finalizate până pe 31 martie 2016, în caz contrar primăria riscă penalități.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *