Șase terenuri pentru activități comerciale în incinta Parcului Cornișa, scoase la licitație. Vezi la ce preț!

santier cornisa2Municipalitatea va concesiona șase amplasamente din incinta Parcului Cornișa. Terenurile sunt destinate unor activități comerciale și au între 100 și 300 mp. Redevența pentru perioada de funcționare va fi de 39,41 lei mp pe an, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local ce va fi pus spre aprobare în ședința de joi.

Redevența obținută în urma licitației este aplicabilă numai pentru perioada de funcționare a obiectivelor. Durata contractelor va fi de zece ani.

like facebookPot fi concesionate două-trei hectare de teren pentru activități comerciale. Șase terenuri au fost identificate până în prezent. Continuăm această identificare și dacă vor fi cereri putem a extinde le vom onora. Sper să avem votul consilierilor, să înțeleagă că e urgent să declanșăm această procedură, pentru că am auzit în rândul consilierilor liberali unele variante, și anume amânarea acestui proiect până în primăvară urmând ca agenții economici să intre aici după finalizarea lucrării, ceea ce nu este normal. Este mult mai ușor acum să tragem utilitățile către terenurile care vor fi concesionate, ei să înceapă să-și amenajeze spațiile”, a menționat Portariuc.

Municipalitatea speră ca prin deschiderea unor locații de alimentație publică să fie create 20 de locuri de muncă, iar din redevență să obțină venituri de 25.000 lei pe an.

 

Vezi aici proiectul de hotărâre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *