Un cunoscut lanț de hipermarketuri din România include un producător din Botoșani în categoria „Bun, din România!”

BILLA- Bun, din Romania!- cu  Lacto Solomonescu BotosaniUn cunoscut lanț de hipermarketuri din România a inclus un cunoscut producător din județul Botoșani în categoria „Bun, din România!”.

Este vorba de magazinele Billa din întreaga țară care au inclus în categoria produselor autohtone de calitate și producătorul de lactate Lacto Solomonescu din Botoșani.

Marca proprie „Bun, din România!” prezentă în magazinele Billa din toată țara este formată doar din sortimente alese cu grijă, de la furnizori care pun accentul pe calitatea și gustul autentic al produselor.

like facebookFurnizorii „Bun, din România!” sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.

Producatorul Lacto Solomonescu din județul Botoșani este un furnizor important de brânzeturi pentru marca „Bun, din România!”. Unitatea sa de producție este localizată într-o regiune cu tradiție în producția laptelui, unde un număr mediu de 200 de angajați procesează zilnic 150.000 litri lapte.

Brânzeturile „Bun, din România!” sunt produse din materie primă 100% românească, după rețete autentice.

 

„Luna aceasta, Billa România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei. Vestea bună pe care Billa o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară”, susțin reprezentanții Billa.

 „Știm că din ce în ce mai mulți clienți își doresc să recunoască gustul pe care îl știau din copilărie în produsele pe care le consumă. Pentru că identificarea producătorilor autentici a devenit o adevărată provocare, prin marca Bun, din România! aducem aproape calitatea românească în magazinele BILLA din toată țara”, a declarat Sorana Georgia, director general al Billa România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *