Scandal uriaș! Mamă și fiică la cuțite. „E căsătorită cu spaniolul și trăiește cu musulmanul”

scandalO mamă și fiica sunt într-un scandal de proporții din cauza unui copil de 12 ani, la Curtești. Mama sa Cristina, în vârstă de 40 de ani, i-a dat viață, dar copilul a fost crescut de bunica sa, Ileana Luchian.

Cristina a plecat în străinătate și a lăsat copiii la mama sa din Curtești. Femeia a sunat abia după un an de zile și i-a povestit mamei că în Spania a fost închisă pentru trafic de droguri.

like facebookMama a sfătuit-o pe Cristina să își găsească o slujbă decentă, iar femeia s-a căsătorit cu un spaniol. A făcut rost de bani, apoi a făcut o casă în spatele locuinței mamei sale.

Copiii au crescut la mine la casă. Ea a zis că vrea să își ia copiii cu ea și a rămas numai Marius, cel mic, că a zis că nu îl ia pentru că seamănă cu tatăl lui. Și pe ceilalți i-a luat cu japca, că ei plângeau și nu voiau să meargă cu ea. De trei ani i-a luat și nu au dat niciun telefon măcar să vorbească cu cel mic”, povestește, la Acces Direct, bunica.

Bunica spune că fiica sa e căsătorită cu spaniolul, dar trăiește cu un musulman, cu care a venit și în România.

„Cu musulmanul suntem prieteni. Îmi iubește copiii, suntem prieteni. Relații intime avem, dar fiecare cu apartamentul lui. Dacă el vrea să mă ajute, a făcut cumva vreun rău că mi-a ajutat copiii?”, spune mama copiilor, Cristina Luchian.

Bătrâna povestește că fiica sa o duce la Poliție pe motiv că nu îi duce copilul să îl vadă.

„Când vine ea acasă, eu îl duc forțat ca să îl vadă pentru că mă spune la Poliție, zice că îl țin sechestrat în casă, că îi dau somnifere ca să doarmă”, mai spune Ilean Luchian, bunica copiilor.

Cristina Luchian a apelat la un avocat și a depus plângere împotriva propriei mame.

Mama mea minte foarte mult. Băiatul meu avea aproape un anișor când am plecat în Spania. Pe Daniela am dat-o la un centru de plasament doi ani pentru că nu aveam unde să stau. Adevărul e că voia să îmi ia Protecția Copilului voia să îmi ia amândouă fetele ”, a spus Cristina, care precizează că de patru ani nu se poate apropia de copilul cel mic, de 12 ani, Marius.

La rândul său, tatăl lui Marius, susține că băiatul ar trebui să stea cu mama sa, nu cu bunica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *