A fost scandal într-un pub din Botoşani. A bătut o chelneriţă şi a spart mese şi pahare

scandal-barUn bărbat a făcut un scandal monstru într-un cunoscut pub din Botoşani, iar acum plăteşte consecinţele. Bărbatul s-a dus la Grand Irish Pub însoţit de soţia sa şi cu câțiva prieteni. După ce s-a îmbătat, Felix Toilă, a început să spargă paharele aflate pe masă după care a luat un ciob şi a încercat să se taie la gât.

like facebookA reuşit doar să se zgârie la bărbie, iar apoi a încercat să ia la bătaie mai mulţi clienţi aflaţi la masa vecină cu ai lui. Ulterior, s-a apucat de dansat, iar pe ringul de dans s-a luat de un tânăr pe care l-a lovit. S-a aşezat din nou la masă şi a chemat o chelneriţă să îl servească numai că în momentul în care tânăra s-a apropiat i-a dat doi pumni în faţă. A continuat să spargă pahare şi sticle până ce a fost scos afară de agenţii de ordine şi predat organelor de poliţie.

Întreg circul provocat de bărbat a făcut ca mulţi clienţi ai pub-ului să plece acasă. După ce i s-a făcut dosar penal pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Toilă a început să se împace cu victimile sale. Astfel, chelneriţa şi tânărul lovit nu au mai depus plângere, iar patronul pub-ului şi-a retras plângerea pentru distrugere. A rămas doar infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi, vineri, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *