Consiliul Județean alocă o sumă consistentă de bani către Spitalul Județean. Vezi pentru ce!

spitalul judeteanSpitalul Județean primește bani de la Consiliul Județean pentru acreditarea unității spitalicești. Cristian Achiței, vicepreședintele Consiliului Județean, a declarat că în ședința de Consiliu Județean din luna septembrie se vor aloca 12 miliarde lei vechi pentru acreditarea spitalului și efectuarea unor lucrări de reparații impuse pentru acreditare.

like facebookAlocăm 6 miliarde lei vechi pentru procedura de acreditare și alte 6 miliarde lei pentru lucrările de reparații și ce mai au de definitivat. Toate spațiile vor trebui puse la punct, pentru că toate vor intra la evaluare”, a spus Achiței.

La rândul său, președintele CJ, Gheorghe Sorescu, susține că spitalul va primi în plus 2,4 miliarde lei vechi, suma reprezentând partea de cofinanțare a instituției pentru aparatura medicală dată de Ministerul Sănătății.

Vreau să înțeleagă inclusiv sindicatul Spitalului Județean că am făcut eforturi. Nu multe, foarte multe. În raport cu celelalte unități din subordinea Consiliului Județean, Spitalul Județean a fost de departe pe prima poziție în ceea ce privește alocările de fonduri”, a menționat Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *