VIDEO Taxi făcut praf de un vitezoman. Doi răniţi ajunşi la spital

taxi accident baiceni botosani5Un autoturism Dacia Logan inscripţionat Taxi a fost făcut praf, duminică după amiază, de un şofer vitezoman, iar doi pasageri au ajuns la spital.

like facebookRadu Aciobăniţei, de 23 de ani, se afla la volan şi mergea dinspre Balta Arsă spre Botoşani, iar la intrare în Băiceni într-o vale a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului doi pasageri, cumnatul şoferului şi un verişor al acestuia au suferit mai multe traumatisme, fiind transportaţi cu ambulanţa şi un echipaj Smurd la spital. La faţa locului au ajuns şi pompierii, deoarece cei de la faţa locului au anunţat că victimile sunt încarcerate.

După ce l-au testat cu etilotestul poliţiştii au descoperit că şoferul era băut rezultând o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

taxi accident baiceni botosanitaxi accident baiceni botosani4taxi accident baiceni botosani3taxi accident baiceni botosani2taxi accident baiceni botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *