VIDEO&FOTO Accident grav într-o intersecție. A intrat cu mașina într-un microbuz. Patru persoane rănite

acccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniUn accident soldat cu rănirea a patru persoane a avut loc, duminică, la intersecția dintre strada Victoriei și strada Alexandru cel Bun.

Cele patru persoane se aflau într-un microbuz condus de Ionuţ Atănăsoaie, de 25 de ani,  care făcea o cursă regulată între Botoșani și Burlești. În timp ce rula pe Victoriei, microbuzul firmei Recon Trans a fost lovit în plin de un autoturism VW Touran, al cărui șofer, Gheorghe Murariu, de 35 de ani, a intrat în intersecție fără a asigura prioritate.

like facebookUlterior, microbuzul a ricoșat în gardul unui imobil. Victimele, trei pasageri și șoferul microbuzului, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Starea acestora nu este gravă.

acccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniacccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniacccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniacccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniacccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosaniacccident microbuz intersectie victoriei cu alexandru cel bun- botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *