Un consilier local vrea în municipiul Botoșani becuri economice și iluminat public cu panouri solare

iluminat solarUn consilier local a cerut, vineri, în ședința extraordinară de Consiliu Local ca în noul contract de concesionarea a serviciului de iluminat public să se stipuleze înlocuirea tuturor becurilor cu becuri cu LED, dar și îngroparea cablurilor de electricitate. Mai mult, consilierul Paul Onișa mai propune ca Botoșaniul, în special parcurile din municipiu, să fie iluminat de panouri solare.

like facebookSă se stipuleze în contractul de prestări schimbarea becurilor cu LED, o investiție minimă, pentru economie energetică și dacă v-ați gândit să instalați în zonele unde se pretează panouri solare. Nu sunt foarte scumpe pentru a ține un bec aprins și dacă în contractul respectiv aveți intenția să solicitați să se ocupe și de îngroparea cablurilor pe Calea Națională și unde mai aveți puzderie de cabluri pe stâlpii de iluminat”, a spus Onișa.

Viceprimarul municipiului Botoșani i-a răspuns că se are în vedere îngroparea cablurilor de electricitate și iluminat public cu becuri economice, însă, spune el, nu se poate discuta despre eficiență atunci când vine vorba de panouri solare.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com